To Join Para Sugeng, please type on comment box bellow :

1. Your Complete Name,

2. Your ID, or E-mail

and, welcome to Para Sugeng

33 Responses to “Join”

  1. Sugeng Prasetyo Says:

    Assalamu alaikum…
    gabung nggih mas..


  2. asskum
    gabung doong aah.. to sugeng comunity

  3. Sugeng "YOYOw" Waluyo Says:

    Jeneng Asli : Sugeng Waluyo
    Jeneng Panggilan : YOYOw
    ID/Email : sugeng.yoyow@yahoo.com

  4. Sugeng Bambang Waluyo Says:

    Assalamu alaikum WW
    Salam kenal untuk Para Sugeng semua
    Selamat Idul Fitri 1429 H
    Mohon Maaf lahir dan Bathin.

  5. Sugeng Lantip Says:

    Assalamu alaikum WW
    Hi Para Sugeng, salam kenal semuanya..
    ID/email : gengsfb@yahoo.co.id

  6. Sugeng Hariadi Says:

    Assalamu’alaykum warohmatullohi wabarokatuh

    tidak diyana tidak kukira,
    ternyata nama sugeng laku juga ya…hehehehe

    salam semuana buat sodara2 kembarku..

  7. sugeng hj jabri Says:

    Assalamualaikum.
    Salam buat teman2 Sugeng semua. Ternyata apa yg saya fikirkan menjadi kenyataan. Saya sudah menjadi sahabat anda semua. Alhamdhulillah.

  8. Sugeng Arianto Says:

    gabung juga ah, unik juga komunitas ini, mumpung masih bulan syawal ngaturaken sugeng riyadi sedaya kelepatan nyuwun pangapunten

  9. Sugeng Hadi W Says:

    Saya juga gabung para teman – teman

  10. sgenk Says:

    Ikut gabung bos,, nama asli :Sugeng Riono
    nick di maya: sgenk
    blog: http://sgenk.tk
    makasih ya


  11. Terima kasih sebelumnya kalian semua mengijinkan saya bergabung di Para Sugeng
    Merdeka

  12. Sugeng Waluyo Says:

    Nderek nggabung sedaya kemawon…

  13. Sugeng Kurniawan Says:

    Sugeng enjang, kulo kepingin gabung dengan para sugeng…matursuwon.

  14. sugeng riyadi Says:

    mau join donk…

  15. Sugeng Raharjo Says:

    ikutan join sebagai member keluarga sugeng

  16. sugeng cahyo putro Says:

    Assalamu’alaikum wrwb

    Salam kenal,

    Luar biasa,saya bagaikan kodok dalam tempurung.ternyata di luar begitu pesat perkembangannya…sampai ada yang namanya Sugeng Community ( SC ), padahal ada beberapa orang yg apabila bertemu nama yg sama agak malu…luar biasa, sukses mulia buat pendiri semoga SC dapat berkah dan manfaat buat umat salam SC ( Sugeng Cahyo )

  17. bambang sugeng Says:

    Dear Kel. besar Sugeng
    Aku mau ikutan join dong

  18. big sugeng Says:

    Saya boleh nggabung nggak???

  19. Sugeng Endarsiwi Says:

    Gabung ya …Salam Hangat

    SugengSiwi

  20. Sugeng Yulianto Says:

    Assalamualaikum Wr. Wb,

    Salam kenal buat semuanya

  21. Ponco Sugeng Says:

    Assalamualaikum Wr. Wb,

    join dong…..

  22. sugeng haryadi Says:

    halo… senang sekali bisa bersatu bersama sesama sugeng…hehehee

  23. sugeng setiawan Says:

    nama saya sugeng dan saya tinggal di bandung..bagi para sugeng yang ada di bandung, hayu kita kumpul-kumpul dan bikin acara bagi para sugeng..085860063376

  24. Sugeng Supriyanto Says:

    Assalamualaikum Wr. Wb,

    Nama panggilan saya Yanto, saat ini saya tinggal di Cisalak Depok. Kulo ikut join Sugeng community ya.

    Salam kenal semuanya.

  25. sugeng hariadi Says:

    assalamu’alaikum…
    para sugeng sederek…
    salam kenal..
    tasih sugeng sedoyo to…
    sugeng sonten…

  26. Sugeng sudarman Says:

    Sugeng sonten,wah saya kepingin gabung denga para mas sugeng,biasane wonge ganteng ganteng

  27. Sugeng Ari Widodo Says:

    Gabung nggih para sugeng…

  28. sugengsuroso Says:

    ass wr wb new un sewu bade derek gabung para sugeng sedoyo

  29. Sugeng Enarwanto Says:

    wah baru tahu nih blog Para Sugeng….daftar dech……


  30. pokok’e melu. dikapakno manut wae. oleh ngajak bolo yo kang? jen tambah rame, ojo kuwatir, dijamin jenenge sugeng akeh banget je.boloku. oke?oleh yen ngundang aku sugeng brengos utawa sugeng jlitheng. sok akrab gitu loh.?


  31. Assalamualaikum
    Nuwun Sewu nderek ngumpul sak lebeting kumpulan Sugeng sak ndonya…
    Maturnuwun….

    Ttd
    Sugeng Pujiono


  32. ass aku pingin gabung di para sugeng buat ngembangin usaha nih


  33. assalammu’allaikum pingin join di para sugeng bisa kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s